Licenc vásárlás menete

 1. Amennyiben a próbaverzió meggyőzte Önt az AXAMOP használatáról és meg szeretné rendelni a termékünket, akkor az árkalkulációs táblázatban tudja kiválasztani az Ön számára megfelelő csomagot. A vásárlást követően küldjük el a felhasználáshoz szükséges licenc fájlt.
 2. A megrendeléshez szükséges a felhasználandó környezetek számának megjelölése, ezt kérjük adja meg az AXAMOP mergendelésénél! A fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról e-mailben tájlkoztatjuk.
 3. Hány környezetre van szükségem?
  1. Mi azt javasoljuk, hogy alkalmazásonként 3-4 környezettel számoljon, mivel ha az AXAMOP teljes minőségbiztosítási funkcionalitását ki szeretné használni, akkor szüksége lesz egy migrációs, egy teszt és egy éles környezetre.
 4. Miért van szükségem 3-4 környezetre?
  1. Az AXAMOP megkülönböztet alkalmazásokat és szolgáltatásokat, amelyek alkalmazásokból épülenk fel, valamint a környezetek három szintjét: migrációs, teszt és éles környezet.
  2. A DevOps mérnökök a migrációs környezetet tudják a használni gyakoribb snapshot telepítésekre, műszaki ellenőrzésre. A teszt környezetek hivatottak a funkcionalitás tesztelésére, míg az éles környezetek az ügyfél számára vannak fenntartva.
  3. Ezzel a felépítéssel a teljes átadási folyamat biztonságos és ellenőrzött módon kezelhető. A folyamat lefedi a műszaki ellenőrzést, a funkcionális tesztelést, az átadás-átvételi eljárást és az ügyfélnek történő verzió átadást.
  4. Az eddigieken felül oktatási és gyakorlási célból további teszt környezetek létesítése is lehetséges, amely nagyban segíti a felhasználók képzését, a használat közben felmerülő problémák és követelmények tisztázását.

AXAMOP beüzemelése: